top of page

WALL-DESIGN

Steenstrips 3 soorten.png

Al Vanaf 

€99,-

Incl

Plaatsing

Offerte aanvraag
AI 360 Pro-X Stone Panels 
Onze AI 360 Stone panels zijn samengesteld uit verschillende reepjes natuursteen. Die worden via een natuurlijk patroon op een net gelijmd. De panelen zijn 60 cm breed en 15 cm groot.
Ze hebben een dikte tussen 2 en 5 centimeter.
Elk paneel heeft een zogenaamde Z-vorm. Daardoor kunnen de panelen naadloos tegen elkaar worden bevestigd. Het eindresultaat is verbluffend en oogt als een massieve natuurstenen muur.
AI 360 Pro-X Stone Panels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.    
Woodstrips.jpg
Offerte aanvraag

Al Vanaf 

€99,-

Incl

Plaatsing

AI 360 Pro-X Wood Panels 
AI 360 Wood  panels zijn samengesteld uit verschillende stroken en soorten hout. Die worden via een natuurlijk patroon op een net gelijmd. De panelen zijn 60 cm breed en 15 cm groot.
Ze hebben een dikte tussen 2 en 5 centimeter.
Elk paneel heeft een zogenaamde Z-vorm. Daardoor kunnen de panelen naadloos tegen elkaar worden bevestigd. Het eindresultaat is verbluffend en geeft een warme touch aan uw design
Schermafbeelding 2019-05-24 om 05.45.50.
Offerte aanvraag
AI 360 Pro-X Trunk Panels 
Onze AI 360 Trunk panels zijn samengesteld uit verschillende op maat gezaagde boomstamschijfjes. Die worden via een natuurlijk patroon op een net gelijmd. De panelen zijn op maat te bestellen
Ze hebben een dikte tussen 2 en 5 centimeter.
Elk paneel is uniek en is een echte eyecatcher in ieder interieur.
Vraag snel naar de mogelijkheden!
alupanel-black-and-gold-led.jpg
Offerte aanvraag
Offerte aanvraag
barnwood.jpg
alupanel-color-samples.png
AI 360 Pro-X Alu Panel 
AI 360 Alu panels zijn de ultieme oplossing voor vlakke gevelbekleding en interieurafwerking. Het is licht van gewicht, extreem stijf en volledig vlak. Akoestisch comfort gecombineerd met hoge weersbestendigheid, thermische en brandwerende kwaliteit maken dit product tot de favoriet van elke architect, vakman en doe-het-zelver . Leverbaar in tal van RAL kleuren. Geschikt voor zowel nieuwbouw, maar zeker ook een goed alternatief voor renovatie van gevels of interieur. Heeft uw pand een nieuwe, moderne "look" nodig, dan kan composiet gevel- en wandbekleding een kostenbesparend alternatief zijn.
Alupanel wordt voor veel doeleinden gebruikt en is eenvoudig op maat te zagen, te boren en haaks te zetten. Denk aan reclame-doeleinden, afwerking in droge en natte ruimtes, carrosseriebouw, dierenverblijven, gevelbekleding, achterwand in de keuken, etc..
AI 360 Pro-X Barn Wood 
Onze AI 360 Barnwood panels zijn schitterend als wand- en/of plafondbekleding, maar er is nog veel meer mee te maken, zoals (schuif)deuren of meubels.
Het hout dat verschillende leeftijden kent, van 50-120 jaar oud, worden via een natuurlijk patroon geplaatst waardoor er een speels en verbluffend 3D effect ontstaat Daardoor zijn de planken van nature zeer gevarieerd! Geen plank is hetzelfde, ieder paneel  is uniek en bestaat uit verschillende stroken oude schuurdelen . De panelen zijn in verschillende afmetingen beschikbaar...

Al Vanaf 

€99,-

Incl

Plaatsing

wood diffuser studio.jpg
AI 360 Pro-X diffuser Panels 
Onze AI 360 Wood panels zijn samengesteld uit verschillende blokjes hout en  is ontworpen voor plaatsen waar een effectieve geluidsverspreiding vereist is en voorkomt dat er tegelijkertijd te veel absorptie plaatsvindt.
de panelen hebben ongeveer een afmeting van 60x60cm afhankelijk van de diameter hout die u wenst, deze variëren van 20 mm tot 120 mm  en zijn het meest effectief tussen 470Hz en 10kH daarom dienen onze panelen ook veel  in rumoerige ruimtes in restaurants en hotels en zijn buiten hun geweldige uitstraling ook nog eens zeer effectief bij het opvangen van geluidsignalen en dienen ze perfect als geluidsisolatie.
Offerte aanvraag
bottom of page